Om bordet

Eftersom ingen annan än jag har inflytande över vad som placeras på detta mitt enda bord, som för övrigt inte alls är mitt utan hyresvärdens, så blir det gång på gång så här. Översvämning och ”allt överst”, men jag hittar ju och manövrerar i flödet, ror omkring och vet var allt är. Om inte huvudet minns, så minns händerna eller rörelserna.

1IMG_8941

Vid det här bordet äter, dricker, läser och skriver jag. Här sitter ibland också någon eller några besökare, men då brukar jag ”mocka ihop” böckerna, åtminstone för stunden. Ja, och emellanåt, kanske så där varannan månad städar jag bort allt och sedan är jag fri att börja om igen med påfyllningen.

Det här blev inte vad jag hade tänkt. Egentligen ville jag skriva detta: Idag far jag till Trieste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *