Lite hundliv

Jag har försökt ta lite bilder av hundlivet framför Simpa så här på morgonen. Det gick väl inte så bra, men kanske förmedlar den här något av livskänslan i vårt torra paradis under träden:

bild1-58

Đurđica och jag sitter uppe på ”rampen” vid ett bord med koppar och glas framför oss. Vi syns inte på bilden, vi tittar på den eller på scenen som blev bilden. Hundgropen eller -gruppen består av valparna eller unghundarna Aron (som jag kallade för ”fladdermushyenan” när han var småvalp, nu är han riktigt stor), Frida (som är sött brunvit och mycket vild) och så Heidi (den underbara schäferflickan). Londi lämnar snabbt ungdomsgänget för att låta sig klias av Fridas husse. Och mannen i turkosblått visslar gång på gång intensivt på Aron som har stängt sitt öra för sådant.

Kommentera