Vardagar

Min vardag är naturligtvis inte identisk med Londis och hennes vet jag inte så mycket om hur den ser ut, alltså jag vet inte hur den ser ut ur hennes perspektiv. Men vi har en gemensam strimma vardag och en bild av den kunde se ut så här:

bild kopia 2

Londi upplever genom sin utmärkta nos spännande ting inne i buskarna och jag pillar med min mobil och förvränger färgerna lite lätt, just så där lite, så att det verkar verklighet. Och jag tänker lite runt de där bakbenen och den där svansen, så svarta…

°°
PS Jag försöker vänja mig vid pausträdets nya utseende och sätt att vara både vad gäller inälvorna och huden. Ännu är inte allt klart.

4 kommentarer till “Vardagar”

 1. Underbar miljö, får mig att vilja resa…

  Lite trubbel med kommentarerna verkar det som, anti spam ville inte släppa igenom någon som inte var inloggad. Det är fixat nu.

  ”Inälvorna” tror jag däremot kommer kännas hemtama så småningom. Jag skulle inte bli förvånad om de till och med kommer kännas bättre. ”Huden” kan vi alltid putsa på till dess du känner dig nöjd.

 2. Ja, här är fint.

  Det tekniska blir stegvis mer och mer hemtamt, fast jag undrar fortfarande hur jag gör med radbrytningar i tex dikter. Klistrar jag bara in dem? Vad gäller ”huden” så är det väl främst det där med bilden överst som återstår. Fick du bilden av floden med kullarna i bakgrunden?

 3. Ja det fick jag. Tyvärr gick jag och blev sjuk, så jag har legat på rygg några dagar. Skall fixa med det så fort jag är kry igen.

  Jag har inte hittat den perfekta lösningen för dikter ännu, men jag kollar på det.

 4. Det är alltså ingen brådska för nu fungerar det mesta och vad gäller dikter för jag väl ligga lite lågt med sådant till vidare. Krya på dig!

Kommentera