Kort notis om min triestinska födelsedag

Jag har just firat en av mina gladaste förelsedagar, kanske den allra gladaste, i Trieste med Alex. Vi möttes på halva vägen, hon kom från Bologna och jag från Zagreb och så firade vi hos Elvio i osmizan i gränden i dagarna två (fler hade vi inte fria) med bland andra de triestinska vännerna Alessandra och Gaia och med folket i gränden. Och så skålade vi i spumante i det legendariska Caffè Tommaseo! Och så åkte vi upp på berget till Opicina med den gamla nu renoverade spårvagnen. Kanske anar ni hur det kan ha varit.


Canal Grande med Palazzo Gopcevich till vänster

2 kommentarer till “Kort notis om min triestinska födelsedag”

  1. Tack Sophie! Detta triestinska födelsedagsfirande var härligt. Hoppas du har det fint i Lviv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *