Lugna dagar

Dagarna och nätterna radar lugnt upp sig invid varandra. Vad Londi och jag gör och vad vi inte gör ligger stillsamt i sina vågskålar på samma höjd. Vi stryker runt i kvarteren och parkerna, träffar vänner, sitter i serveringar. Ibland går vi nattliga rundor i den ljumma luften i parken. Någon gång gör jag en liten utbrytning och tar spårvagnen in till stan, som härom kvällen när jag tog mig till Tkalčićeva för att träffa Maria och Paolo och dricka lite öl från det lokala bryggeriet Medvedgrad:

Annars har Londi och jag upptäckt nya plommonträd och så är björnbären mogna och växer alldeles intill blåhallonen jag visade er någon gång. Under morgonpromenaderna brukar vi stanna lite vid bärbuskarna och under plommonträden och peta i oss ett bär, en frukt, ett bär.

2 kommentarer till “Lugna dagar”

  1. Så skönt det låter, Bodil. Och vilka vackra talande bilder. Här har vi haft det nästan outhärdligt varmt i år. Tur att man kunnat bada i forsen. Det annars iskalla vattnet höll hela 24 grader. Bären har dock fått vänta.
    Jag önskar dig en fortsatt skön sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *