Solvatten

Att vara lärare är ett stort privilegium, åtminstone om man har sådana studenter som jag. Ofta lär jag mig dessutom nya saker av dem. Igår kom jag hem med den här lärdomen. Nu säger någon att detta om Petra Wadströms uppfinning av ett sätt att utan kemikalier rena vatten så att det till exempel blir till dugligt dricksvatten hade jag väl kunnat ta reda på själv på nätet. Ja, det hade väl kunnat hända, men nu var det faktiskt genom två av mina studenter som jag fick reda på detta. Och det slog mig att det här är en alldeles fantastisk uppfinning, som borde få mesta möjliga spridning.

Vid sidan om blir jag också fascinerad av det faktum att Petra Wadström också eller kanske till och med främst är konstnär…

≈≈≈

PS Det kommer att vara ganska tyst under pausträdet ett tag framöver. Alla mina krafter behövs här i det verkliga livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *