Inblick i vårt gryt

Här kan ni titta in i vårt gryt, in i den värld som egentligen bara är Londis och min, även om andra kommer och går i den. Då och då.

Dygnen rullar fram medan åtminstone jag försöker skilja dag från natt. Ska det bli bättre med Londi någon gång eller ska vi fortsätta att gå i cirklar från sjukdom till krämpa till sjukdom? Ingen annan vet verkligen vad som händer här inne, detta är en sluten värld, även om vi då och då går ut genom dörren, ibland jag ensam, ibland vi två tillsammans. Jag tänker på att det bara är jag som formulerar den här världen i ord och att detta kan vara lite riskabelt för sanningshalten. Londi litar på mig, men är jag att lita på? Fast hon litar väl också på sig själv och på vägen.

3 kommentarer till “Inblick i vårt gryt”

  1. Tyvärr är hon intagen på sjukhus sedan igår kväll, men hon sprider glädje där också. Jag var och hälsade på henne för några timmar sedan och vi fick i alla fall gå en liten runda tillsammans.

Kommentera