Syren och banan är också ett par

Kanske undrar ni varför jag ägnar mig så mycket åt väderlek och växtlighet här. Svar: Jag försöker hålla kvar något av denna tids svindlande skönhet innan maj, juni, juli, augusti och september staplas på varandra och tränger bort det mesta av blomsterprakten med sitt heta rus.

Från Sverige har jag med mig en särskild kärlek till syrenen. Snart är dess blomning över här, men än prunkar buskarna.


tyvärr ingen riktig bondsyren, men vacker ändå

På andra sidan gränden i trädgården mitt emot den blommande syrenen ser man bananplantornas ljusgrön vingar breda ut sig:

Solen steker redan under morgonpromenaden och Londi sneglar mot skuggan och på andra sidan den här bilden är hon där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *