Vruće je

Ja, det är varmt, det är hett. Och till eftermiddagen och kvällen hotar temperaturen att närma sig 40° i skuggan (om det finns någon). Nyss åkte mina sverigebosniska vänner efter att ha gjort ett stopp över kvällen, natten och morgonen här hos Londi och mig.

Jag tittar ut mot parkeringsplatsen där deras bil nyss stod. Snart bränner asfalten där. En fattig man gräver trots hettan efter något användbart i soptunnorna. I baren tvärs över sitter människorna långt inne i skuggan under markiserna.

Vi stannar nog inne till åtta-nio på kvällen för den här dagen har redan passerat den möjliga tiden. Ingen vind rör löven i träden här utanför. Snart stänger jag fönstren och slår på luftkonditioneringen även om jag vantrivs i dess luftdrag, men Londi flåsar mindre så jag ger mig. Tills vidare svalkar jag mig lite med en badbild från Bregana i torsdags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *