Zima – vinter

Ute är det skärande kallt men Londi och jag är tillbaka i världen igen, omskakade, men tillbaka. Hon stretar på ganska bra ute i kylan och snön – det här är det kallaste väder vi varit med om sedan vi kom hit – det hon har svårast för är att sätta sig eller lägga sig, så hon behåller ofta samma ställning ganska länge i tagit när hon är inne. Men hon mår bättre. Inatt någonstans runt tolvslaget blir hon elva år. Det ska vi fira sovande.

9 kommentarer till “Zima – vinter”

 1. Londi ser lite frågande ut : Ska jag verkligen gå här? Vi gratulerar till 11-årsnatten och är så glada att Londi – och du – mår bättre nu.

 2. Tack för kommentarerna! Ja, Londi mår allt bättre och jag börjar bli lite normalare igen, fast vi går ut så lite vi kan för isvinden har tilltagit och det ylar vid fönstret här.

 3. Så underbart att få se Londi på benen igen. Londi, ”der Gastgeber des Bildes”, som vi alla lärt oss älska.

  Jag hoppas ni snart får drägligare temperaturer.
  Och GRATTIS Londi!

 4. Det var en stor glädje att se Londi ”up and about”! Vilka mängder snö! Brrr- det ser verkligen kallt ut. Gratulationer på födelsedagen till en tapper och fin hund!

 5. Ett glädjebesked, Bodil! Hoppas ni har flera år kvar tillsammans. Tvåsiffrig kyla har vi haft i Skåne på sistone, men nu har kylan gett med sig och det är inte fullt fem kalla grader ute.

 6. Londi låter hälsa och tacka från soffan dit hon nu kan klättra upp igen. Idag har det gått stadigt uppåt, så jag tror att hon kan vara rätt återställd redan till helgen (om det inte blir något bakslag).

  Kölden verkar tyvärr snarare tillta än avta, så vi kommer nog vara rätt mycket inomhus den här veckan.

 7. Så bra att höra att Londi mår bättre! Jag vet hur stressfullt det är när ens hund är sjuk, mina föräldrar och jag upplevde detsamma några år sedan. Tyvärr, vi kunde inte hjälpa vår Rena, det var för sent för henne. 🙁 Därför är jag jätteglad att Londi är okej nu! 🙂
  Hälsningar!

 8. Tack Ida!
  Idag är Londi nästan som vanligt och jag kan slappna av lite igen och tänka på annat också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *