5 kommentarer till “Vädrets makter”

 1. Ja, du milde! Även här är vi totalt insnöade.
  Dessutom stormar det idag. Vädersajten säger:

  ”-12°, känns som -20°”

  Det där ”känns som” tycker jag är lite roligt.

 2. Jo, ”känns som” låter lustigt, om man stannar upp vid det.

  Gårnattens cykling och cykelsläpning genom snön ter sig nu mer och mer bagatellartade (även om det var hemskt att vada upp till halva låret och kilometervis släpande på en cykel vid tvåtiden på natten), när jag ser vad det är som tornar upp sig utanför och uppför halva fönstren här. Snart kommer man inte ut. Allting drunknar i det vita yrande mjölet.

 3. Vi får väl inställa vår långpromenad i dag, i stället har vi fått motionera ordentligt med snöskottning. Men det är väldigt vackert, det tycker också vår unge granne Anders Henriksson som bjöd oss op två härliga valnötsfrallor – hur han nu kunnat skaffa dom i dag.

 4. Hej Mamma,
  här går det egentligen inte att skotta längre för allt sjunker ner i snön och hela tiden öser det ner ny. Snart kan inget fordon ta sig fram på gatan här och vill man gå någonstans så måste man trampa fram och tillbaka tills det bär, Londi når inte upp ur snön. Allt är vitt, luften och marken.

 5. Här försökte en räv ta sig fram på skidspåret. Det såg väldigt lustigt ut. Det var nog enda sättet att förflytta sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *