Höstdag.

p1050307
Der Sommer war sehr groß

PS Jag firar höstens intåg under helgen och pausträdet kommer då att vila. Men i början av veckan ska det röra sig här igen.

7 kommentarer till “Höstdag.”

 1. September ar sedan manga ar tillbaka en inspirerande manad for mig: bokmassan i Lviv (varje ar) samt bokmassan i Goteborg (i ar). Sa hosten, dess borjan, associerar jag med litteratur. 🙂 Grattis med hostens intag dar uppe!

 2. Tack Lev,

  ja, så snart jag kommit över sorgen över sommarens slut, så gläder jag mig också alltid över september, som bär så mycket av begynnelse i sig.

  I Lviv har du väl ännu sommar?

 3. Nej, hosten ar har sedan tre veckor sen, med inslag av sommarvader da och da… Men brittsommaren kommer – snart. 🙂

 4. Jag har för mig att i Bayern betraktas september som en sommarmånad eftersom skolferierna ännu pågår. Väl? Och eftersom juni inte sällan kapsejsar i regn och elände i Sverige, kan vi väl som européer komma överens om att införa en obligatorisk (mest på skoj) sommarmånad i september? För att korta av uppförsbacken… Här har varit gott väder i Vilnius, förutom idag har det varit sommar, varmt och t-shirtväder. Bättre alltså än i både Sverige och Ukraina.

 5. Var har du tagit den fantastiska bilden, Bodil? Är det i Tjeckien eller kanske Tyskland?

 6. Agneta,
  bilden är tagen i en utkant av Franzensbad/Františkovy Lázne.

  Michael,
  fast här har det varit badväder – för Londi och mig i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *