6 kommentarer till “Mehr als da ist…”

 1. Hej Håkan,
  vilken roligt sträng ton i din fråga! Den låter lite som: Har jag inte sagt att råttorna inte får dansa på bordet?

  Kanske kan man kalla det en text- och bildlek. Till två tredjedelar består det mörka fältet av två foton i olika ljus av en ”Kärtchenkarte” som jag fått mig tillsänd av det wienska författarparet Herbert J. Wimmer och Elfriede Gerstl. Jag fick en hel låda med sådana här kort med underfundiga texter på svart botten. Den understa tredjedelen är ett foto jag tog strax här intill när det var fullmåne sist.

 2. Hej,

  Så strängt lät det inte, hoppas jag. Bilderna är vackra och passar bra ihop, men jag förstod inte vad de handlade om. Att klicka på länken gjorde mig inte klokare…

 3. Äsch, jag hörde en rolig stränghet i frågan, en sådan stränghet har jag inget emot.

  Länken för till Herbert J. Wimmers blogg helt enkelt. Nej, det här är väl inget man kan bli särskilt klok på. Det är bara spår av ett litet enskilt nöje.

 4. Jaha… jag som fick för mig i hastigheten att det var en boktitel, och slök det hela snabbt – jaja, det är väl så det är, det finns väl inget mer (viktigt) än en måne, en gatlykta och en upplyst dörr… vad mer önskar man sig?

 5. Det kanske går att använda som bokomslag – om man till exempel tar bort det mittersta fältet, annars blir formen lite väl högsmal. Det finns nog en hel del som skulle kunna finna sin plats mellan de pärmarna.

Kommentarer är stängda.