Sommarhälsning

Nej, nu får det vara nog med det här krafsandet och bildvisandet på ett tag. Jag märker ju att de flesta av mina bloggvänner döljer sig i sina sommariden och har dragit något grönt över sig. Här tampas vi med hettan: 36° eller 37°, vad har vi idag? Och till vattnet kommer man inte så lätt. Dessutom ska vi snart bryta upp för vårt stora äventyr. Tågresa med hund genom Europa är nästan lika osäkert som forna tiders vågsamma diligensfärder ut i det okända. (Jag ska inte tråka ut er med att berätta om vilka svårigheter som kan torna upp sig.)

Jag hälsar er genom min badrumsspegel:


Glad sommar!

Och Londi från en strand:

Kanske den i Baška:

12 kommentarer till “Sommarhälsning”

 1. ”God’s speed!” som presidenterna säger inför rymdfärder. Ta gärna en omväg om London, om det hjälper (så kan ju Londi träffa Blue också!)

 2. Tack Gunnar! Synd att London ligger så där avigt till ute i Västerhavet. Blondon och jag hade annars gärna tittat in hos er.

 3. Lycka till Bodil med din och Londis äventyrsresa! Ser fram mot rapporter.

 4. Glad sommar, säger jag med! 37 grader är hemskt, här uppe är det lyckligtvis svalare!

 5. Tack detsamma Håkan! Ikväll har Londi och jag ”landat” i Brno. Här är också hett och svettigt, men imorgon kommer vi till nordligare trakter: Berlin och Neuruppin.

 6. Hej Bodil,
  äntligen har jag kunnat se dina vackra bilder i annat än min mobil. Snart bär det av söderut igen, efter 4 veckors högsommarväder i den sköna naturen vid Kalix älv.
  Önskar dig allt gott.
  Marlena

 7. Vi ska nu också uppåt norr, fast här har det varit rätt liknande väder med mycket regn. Du är väl inte kvar i Kleinparis längre, förmodar jag.

 8. Tack för era hälsningar här, Marlena och Jelena! Nu bär det strax av söderut igen.

  Just nu letar jag runt i en sådan här liftarsajt, ”Mitfahrgelegenheit” och gång på gång ser det lovande ut, men sedan spricker det hela på grund av någon detalj (inte tillräckligt smal hund till exempel), så det blir kanske tåg neråt ändå, trots att jag ville slippa åtminstone den nordligaste biten. Men om någon i läsekretsen skulle råka veta någon som är på väg i bil/lastbil från Sverige till Tyskland imorgon eller på måndag som dessutom har plats i bilen för en människa och en hund (mot betalning), så är jag intresserad. Ciao!

Kommentera