Detaljer i Vrbnik

Vrbnik är en av mina favoritplatser på Krk. Byn har ett mycket vackert läge och verkar även på sommaren i ganska hög grad ha ett eget liv. Turismen frodas nere på stranden och själva Vrbnik är för litet för att locka till sig mer än korta besök.

Här är en närbild på katten jag ”avståndsfotograferade” i mitt förra Vrbnik-inlägg. Lite gammal och trött kanske han är, men pälsen är ett fortfarande ett underverk och platsen under fikonträdet är helt rätt:

Souvenirbutiken på backkrönet här verkar vänta på bättre tider:

Vad är det här för en intressant avbildning? Ett släktvapen? Och vem var P. M. Volarić?

Det som fångade mitt intresse i vyn strax här under var den stora grönglänsande damejeannen. Vad är det i den? Kan det vara bra att den står så där rakt under solen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *