Dinosauriernas återkomst

Om man från Vukovarska följer Radnička cesta in mot stan märker man snart att man inte är ensam – även om det skulle råka vara folktomt på trottoaren, där man går. Från det vittrande, övergivna industriområdet på höger sida strävar långa gröna halsar med metallögon längst ut i spetsarna mot himlen. De sliter loss tunna vita molnslöjor ur det blåa och kastar omkring sig. Här lever den gamla framtiden, tjock och mullrande.

5 kommentarer till “Dinosauriernas återkomst”

  1. Danke, Marlena, das stimmt ja gar nicht aber ich freue mich trotzdem.

    Ja, Gabrielle, om nu paraplyet hjälper. (Jag kommer att tänka på jätten Dum-dum.)

  2. Doch, Bodil, du kannst mir glauben. Ich hätte nur ”Schönheit und Spannung” sagen sollen.
    Wünsche dir ein schönes Wochenende.

Kommentera