Älgarna och vi

Londi och jag i skogen igen. Det är något alldeles särskilt att få titta in i de vilda djurens värld. Jag ser tre älgar, en ko och två halvvuxna kalvar – Londi nosar på marken. De är ganska nära oss. Kon och jag ser på varandra. Hon vet nog att jag inte är någon jägare och själv är jag glad att jag bara är en vanlig vandrare. Jag ser att hon vakar över kalvarna. Efter några bilder viker jag av bortåt och Londi tassar efter.

p1060169

p1060170

p1060171

PS Med ett klick går det att titta lite närmare…

4 kommentarer till “Älgarna och vi”

  1. Off forest, men ändå:
    Obs att dagens nummer av SvD Kultur innehåller en anmälan av Ioan Es Pops ”ieud utan utgång”.

  2. Tack Lars,
    jag läste texten imorse – naturligtvis nyfiket och intresserat. Och Bergqvist skriver klokt, tycker jag. Fast det finns förstås åtskilligt mer att säga och tänka om den här diktantologin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *